Uslovi upotrebe

Dobrodošli na Masmedika.com. Korišćenjem Masmedika.com internet sajta slažete se sa Uslovima upotrebe koji slede u nastavku, i koji čine dogovor između Masmedika.com i Vas. U daljem tekstu Masmedika.com navodimo kao MI ili SAJT. Molimo Vas da pažljivo pročitate Uslove upotrebe pre nego što pristupite korišćenju sajta. Pri tome zadržavamo pravo da s vremena na vreme izmenimo Uslove upotrebe. Međutim, uvek ćete biti u stanju da vidite najnovije Uslove upotrebe tako što ćete slediti link Uslovi upotrebe na dnu svake stranice. Ukoliko se ne slažete sa našim Uslovima upotrebe molimo Vas da ne koristite sajt. Svako pristupanje sajtu smatraćemo dobrovoljnim. Svi korisnici sajta moraju biti iznad 18 godina starosti, te kao takvi imaju pravo da se svojevoljno slože sa Uslovima upotrebe koji su ovde prezentirani i da koriste sajt u skladu sa njima.
Masmedika.com je primarno namenjen populaciji koja traži medicinske informacije. Informacije koje sajt sadrži ne bi smele da budu zamena za savete Vašeg lekara. Informacije na sajtu imaju čisto edukativni i informativni karakter i ni u kom slučaju ih ne treba smatrati kao nuđenje medicinskih saveta. Za sve što je u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem morate se obratiti Vašem lekaru, ili ukoliko imate hitno stanje službi hitne medicinske pomoći u Vašem mestu.
Vi preuzimate svu odgovornost pri korišćenju našeg sajta.. Masmedika.com ne snosi nikakvu odgovornost prilikom Vašeg korišćenja sajta. Masmedika.com nije odgovoran za bilo kakve greške, nepravilnosti, propuste, bez obzira na uzrok, i nismo odgovorni za bilo kakve neželjene posledice koje mogu nastati usled nepravilnog korišćenja sadržaja sajta. Ne dajemo nikakve garancije da će sajt raditi kontinuirano, apsolutno sigurno i bez grešaka. Na Vama je da evaluirate informacije koje su Vam prezentirane. Iako vodimo računa o sajtovima sa kojima smo povezani linkovima, ne preuzimamo odgovornost za bilo šta u vezi sa sajtovima na koje biste došli sledeći link sa neke od naših stranica. U tom slučaju važe njihovi uslovi upotrebe i privatnosti.
Mi i naši saradnici smo vlasnici informacije koja je prezentovana na Masmedika.com i koja je kao takva zaštićena. Ipak omogućavamo Vam da prenesete bilo koju stranicu u Vaš računar i napravite razuman broj kopija za Vas i još nekog ukućanina, radi kasnijeg čitanja. Sva ostala prava zadržavamo. Zabranjeno je prodavati sadržaj našeg sajta, modifikovati ga, redistribuirati, postavljati delove na druge sajtove, i koristiti u komercijalne svrhe, bez prethodnog pisanog odobrenja od naše strane.
Mi smo vlasnici imena, dizajna i sadržaja sajta, koji su zakonom zaštićeni. Bilo kakva upotreba sadržaja sajta zahteva pisano odobrenje.
Masmedika.com namenjen je za srpsko govorno područje i ne dajemo garancije za druge zemlje u kojima bi sajtovi ovakvog sadržaja eventualno bili zabranjeni, te korisnici u tim i takvim zemljama pristupaju sajtu na svoju ruku.
Za sva pitanja u vezi Uslova upotrebe molimo Vas da nam se obratite.
Ovi Uslovi upotrebe su poslednji put izmenjeni 19.1.2014.godine.